Zoover beoordelingen

Zwembad

Op ons terrein hebben wij een prachtig zwembad gebouwd en voorzien van de laatst ontwikkelde technieken. Het zwemwater wordt door middel van een bio-ultraviolet zuiveringssysteem in optimale kwaliteit gehouden. Er wordt bij het zuiveringsproces géén gebruik gemaakt van chloor.

In het zwembad is een zwempomp geïnstalleerd die 110 m3 water per uur verpompt. De krachtige waterstraal biedt prima vermaak voor de kinderen en geeft de mogelijkheid om tegen de stroom in te zwemmen.

Het zwembad heeft een lengte van 11,5m, een breedte van 5m en een diepte van 1,60m. Het zwembadwater wordt door middel van een warmtepomp op een temperatuur van ca. 24-26ºC gebracht (afhankelijk van de buitentemperatuur). Bij goede weersomstandigheden zal het zwembad al geopend zijn in de meivakantie.

Het zwembad beschikt over een sfeervolle onderwaterverlichting, zodat er (na overleg en bij geschikte omstandigheden) ook ’s avonds gezwommen kan worden. Het 250 m2 grote terras bij het zwembad is voorzien van tuinmeubilair en ligbedden. Voor de veiligheid van de kleintjes is het zwembad rondom volledig afgesloten.

Op het terras bij het zwembad is een abri gebouwd die gelegenheid biedt om in de schaduw aan de grote tafel te eten, te lezen of te spelen. De abri is voorzien van elektriciteit, te gebruiken voor bijvoorbeeld een babyfoon of laptop. Onder de abri is een wifi zender geplaatst zodat u ook bij het zwembad gebruik kunt maken van internet. Tevens beschikt de abri over een open haard die onze gasten ’s avonds mogen aansteken. Hout is daarvoor beschikbaar.