Zoover beoordelingen"Camping de Charme La Chauvotte" is een kleine camping met acht zeer ruime plaatsen met een prachtig vrij uitzicht over het glooiende landschap van weiden, velden en bossen.

Alle geëgaliseerde en gedraineerde plaatsen beschikken over een 16 Ampère elektriciteitsaansluiting, zodat u zonder problemen gebruik te kunnen maken van al uw elektrische apparaten.

Uw auto mag worden geparkeerd naast uw tent of caravan, maar ook op de parkeerplaats.

Op de camping is een ruim verwarmd sanitairgebouw aanwezig met een dames- en heren badkamer. De wastafels en douches geven onbeperkt warm water. Wel verzoeken wij onze gasten vriendelijk om zuinig om te gaan met drinkwater.

In het voorportaal van het sanitairgebouw is een afwasgelegenheid, voorzien van heet en koud water naar behoefte.

Ook de wasmachine en wasdroger zijn in het voorportaal opgesteld en ze zijn door u tegen een vergoeding te gebruiken; wasmiddel wordt door ons ter beschikking gesteld.

De toiletten worden door ons permanent voorzien van toiletpapier.

Er is een aparte plaats voor het ledigen van de toiletreservoirs van caravans, campers en tenten. Wij vragen onze gasten vriendelijk om alleen biologische (groene) producten (bij ons verkrijgbaar) in deze reservoirs te gebruiken, ter voorkoming van schade aan de biologische zuiveringsinstallatie.

Huishoudelijk afval wordt door ons gescheiden ingezameld en afgevoerd.

Voor de kinderen is er een speelveldje met schommels, een glijbaan en een zandbak. Kinderzwembadjes voor de allerkleinsten mogen bij de tent of caravan worden geplaatst.

Op het gehele terrein is er een gratis draadloze internetverbinding, zodat u onbeperkt kunt internetten.

Wij hebben een broodservice op de camping waarbij u iedere ochtend uw bestelling, vers van de bakker, aan uw tent of caravan door ons afgeleverd krijgt.

Ook is er op de camping een gezellige bistro die enkele dagen per week voor onze gasten geopend is en waar u, na reservering, vervolgens van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Voor de kinderen zijn er kindermenu's en wij houden rekening met wat zij lekker vinden. Iedere maandagavond bakken wij frietjes die u kunt komen afhalen en op zaterdag is het pizza avond.