Zoover beoordelingen

Ons chalet, gelegen op het kampeerterrein, is geschikt voor 5 personen. Via de gezellige en ruime veranda komt u in de woonruimte met een mooie open keuken. De woonruimte is voorzien van een grote eethoek, die bij mooi weer ook op de veranda gezet kan worden. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap en koelkast. Verder heeft u beschikking over een koffiezetapparaat en waterkoker. Uiteraard ontbreekt het niet aan voldoende serviesgoed en kookgerei. Keukentextiel is aanwezig.

Het chalet heeft twee slaapkamers, waarvan één met een 2-persoonsbed (1,40mx2,00m) en één met een stapelbed (1,90m). In de woonkamer kan een opklapbed worden bijgezet. Alle bedden zijn voorzien van bedlinnen en ook badhanddoeken hebben wij voor u klaargelegd. Indien gewenst kan er een babybedje, een kinderstoel en een babybadje worden bijgeplaatst. Het chalet heeft een eigen toilet. Verwarming van het chalet is mogelijk door middel van een elektrische kachel.

De veranda heeft een gezellige zithoek, vanwaar u een mooi zicht heeft op de camping en de directe omgeving. Bij frisse avonden kan de veranda worden afgesloten met stevige gordijnen, die voorzien zijn van ramen. Het chalet beschikt verder nog over een houten tuinmeubelset.

Meer informatie over beschikbaarheid en huurprijzen verstrekken wij u graag telefonisch of per email.